Plantari garduri vii

Pentru a imbunatati designul exterior al casei dumneavoastra,putine solutii sunt la fel de spectaculoase precum gardul viu.

Gardul viu este multifunctional :ofera umbra,protejeaza impotriva zgomotului,a vantului sau poate inlocui un gard real.

Daca doriti sa aveti un astfel de decor in gradina dumneavoastra,Perfect Garden executa plantari de garduri vii din diverse speciide arbusti si plante cataratoare.Gardul viu trebuie udat din abundenta in perioada de crestere,motiv pentru care este recomandata plantarea lor intr/un anotimp ploios,precum primavara sau toamna.

Plantarea include:

  • Saparea unei gropi cu un volum mai mare cu 30% decat ghiveciul sau balotul plantei
  • Extragerea plantei din container
  • Fixarea plantei in pozitie verticala in groapa de plantare
  • Adaugarea materialelor de plantare in jurul balotului plantei
  • Tasarea pamantului in jurul balotului.

 

Perfect Garden va ajuta sa alegeti plantele necesare pentru plantarea gardului viu de la pepeniere care pot garanta ca puietii oferiti spre vanzare sunt de calitate si prezinta o buna rezistenta biologica la diferiti factori de mediu si mai ales sunt crescuti si adaptati la conditiile de clima din Romania.

Acum e mai simplu ca niciodata sa ai un gazon verde si sanatos!

Trebuie doar sa ne contactezi iar noi te vom ajuta sa alegi sistemul de irigare automatizata potrivit gradinii dumneavoastra,Iti oferim o gama completa de produse profesionale pentru irigarea automatizata.scapa de griji si obtine acum o gradina sanatoasa si frumoasa in care sa te bucuri de cei dragi.